Merja SipolaOlen pitkän ja monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaava ravitsemuksen ammattilainen. Restonomin ja dieettikokin tiedot ja taidot omaavana lähestymistapani on hyvin käytännönläheinen ja asiakaslähtöinen.
Pidän ruokavalion koostamisessa tärkeänä kokonaisuutta ja yksilöllisyyttä. En siis noudata mitään muotidieettejä vaan pyrin mahdollisimman monipuolisen ruokavalion koostamiseen aidoilla ja mahdollisimman puhtailla raaka-aineilla. |
Koulutukseni |
Restonomi-tutkinto, matkailu- ja ravitsemisalan koulutusohjelma 210 op
Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopio 2019-2023. Ravitsemuksen opinnot Ravitsemusopinnot, Medica Natural (nykyinen Terveysopisto Salus ravintoneuvojan tutkinto) 69 op Ravitsemustieteen perusopinnot, Helsingin avoin yliopisto 25 op Dieettikokin erikoisammattitutkinto, Roihuvuoren ammattikoulu 54 op Peruslääketieteen opinnot Peruslääketiede (anatomia, fysiologia, yleinen tautioppi, neurologia), Kairon Instituutti 11 op Peruslääketieteen täydennyskoulutus, Helsingin IV terveydenhuolto-oppilaitos 22 op Funktionaalisen ravitsemuksen opinnot Funktionaalisen ravitsemuksen koulutuskokonaisuus (FLT I A-B, FLT II A-D, FLT III A-C, FLT IV A-B) Pro Health Oy Kurssien sisältö sekä tietoa funktionaalisesta ravitsemuksesta: www.prohealth.fi |